Το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο

Γεια σας αγαπά! Καλή Δευτέρα! Ελπίζω όλοι να είχατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Ανυπομονώ πάντα για ξεκούραστα και χαλαρωτικά Σαββατοκύριακα με την οικογένεια μετά από παραγωγικές και πολυάσχολες εβδομάδες. Το Σάββατο το πρωί, δημιουργήσαμε το αυτοκίνητο “Mickey Mouse Clubhouse” του Nolan. Ήταν εμμονή με το αυτοκίνητο και απολάμβανε να ωθηθεί γύρω από το σπίτι. Μπορείτε να δείτε την εικόνα στο Instagram μου. Στη συνέχεια, ο Nolan και εγώ βγήκαμε για ένα playdate με έναν φίλο και την κόρη της – εκπληκτικό. Λατρεύω τα playdates και να συνομιλήσω με άλλες μαμάδες.
Την Κυριακή μετά την εκκλησία, παρακολούθησα τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ απολαμβάνω την αγαπημένη μου θεραπεία, δηλαδή κατεψυγμένο γιαούρτι. Ήταν ένα τόσο διασκεδαστικό παιχνίδι για να παρακολουθήσω και θα χάσω το τουρνουά. Παρακολουθήσατε το παιχνίδι;
Η σημερινή στολή είναι κατά κύριο λόγο πορτοκαλί. Υποθέτω ότι “το πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο” – δεν μπορώ να πάρω αρκετό από το χρώμα αυτές τις μέρες. Ενσωμάτωσα ένα μαύρο γιλέκο για να μειώσω το πορτοκαλί, ενώ συμπληρώσαμε τις μαύρες πινελιές στις αντλίες.

Στολή: Zara Pants (παλιά, παρόμοια εδώ και εδώ) // Zara Top (παλιά, λατρεύω αυτό εδώ & εδώ) // H & M σακάκι (παλιά, αγαπούν αυτό εδώ) // Ray Ban Glasses (εδώ) // Κραγιόν (εδώ) // Michael Kors Watch (παλιά, παρόμοια εδώ) // Gianvito Rossi Pumps (που πωλείται εδώ, διαφορετικό χρώμα εδώ ή εδώ – προς πώληση εδώ) // Forever21 κολιέ (παλιά)
Παρόμοια στοιχεία:

< >

Το JavaScript είναι επί του παρόντος απενεργοποιημένο σε αυτό το πρόγραμμα περιήγησης. Επανενεργοποιήστε το για να δείτε αυτό το περιεχόμενο.
Ευχαριστώ που σταματήσατε, έχετε μια υπέροχη μέρα.
χο χο
Στέλλα
Φωτογραφία από τον Deji

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε:

Καταπληκτικά ευρήματα κάτω από $ 100 για αγορά τώρα

Πώς να ντύσετε για ένα κοκτέιλ πάρτι…

Το πιο πολυπόθητο καλοκαιρινό φόρεμα για να φορέσει…

Πώς να ανανεώσετε το εξοπλισμό σας σε αυτό…

Γνωρίστε.

Εγγραφείτε με τη διεύθυνση email σας για να λάβετε νέα και ενημερώσεις.

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Ονομα

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Επίθετο

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Εγγραφείτε

Ευχαριστώ για την εγγραφή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.