Κοστούμι της εβδομάδας: Talbots

Για τις έντονες εργαζόμενες γυναίκες, η εφαρμογή είναι συνήθως η απλούστερη ενδυμασία για να ρίξει το πρωί. Σε γενικές γραμμές, αυτή η λειτουργία δεν αφορά τη συνέντευξη για τις γυναίκες, οι οποίες θα έπρεπε να είναι τόσο παραδοσιακές όσο και θεμελιώδεις όπως παίρνετε – αντ ‘αυτού, αυτή η λειτουργία είναι για την κάπως διαφορετική εφαρμογή που είναι μοντέρνα, αλλά επαγγελματική. ευχαρίστησε την Τετάρτη! Δεν είμαι σημαντικός οπαδός του λευκού που ταιριάζει στον εαυτό μου – είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι αν ήμουν προσεκτικός, θα καταλήξω κάπως με μελάνι/φαγητό/πόλη/μικρά παιδιά σε μένα μέσα σε λίγα λεπτά – ωστόσο, αν μπορείτε να το τραβήξετε μακριά, Επιθεωρήστε την πώληση στο Talbots, όπου η εποχιακή Crepe Fit είναι μέρος της τεράστιας πώλησης κόκκινου κρεμάστρας του καταστήματος. Υπάρχουν περιορισμένα μεγέθη που απομένουν από όλα τα κομμάτια σε άλλα χρώματα, ωστόσο το ελεφαντόδοντο είναι αυτό που είναι σταθερά σε απόθεμα. (Ακόμη και εκεί, οι φούστες “χάνουν” είναι σχεδόν εξαντλημένα – ωστόσο, αν επιθεωρήσετε στους Petites, υπάρχει ένας τόνος που έχει απομείνει, όπως και μπορεί να αξίζει να δοκιμάσετε αν επιλέξετε ένα κάπως μικρότερο στρίφωμα από αυτό που φαντάζεται ούτως ή άλλως). Το σακάκι που φαντάστηκε παραπάνω (Talbots χωρίς εποχική κρέπα δύο κουμπιά blazer), που προσφέρεται αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση, είναι κάτω από $ 90 (ήταν $ 199), καθώς και ένα σακάκι Peplum (που απεικονίζεται παρακάτω) είναι επίσης κάτω από $ 89. Τα παντελόνια (Signature Segentless Crepe Straight-Leg Pants) ήταν $ 119, ωστόσο είναι τώρα $ 54. Υπάρχουν δύο αντιστοιχισμένες φούστες που προσφέρονται: το φανταστικό, (φούστα χωρίς εποχική κρέπα), ήταν $ 99, ωστόσο είναι τώρα $ 42. Υπάρχει επίσης μια φούστα τρομπέτα για $ 42.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Μάλλον μερικές από τις προηγούμενες προσαρμογές της εβδομάδας RECs είναι προς πώληση – έχουμε στρογγυλοποιήσει μερικούς από αυτούς στο Pinterest. P.P.S. Τι πιστεύετε για αυτό το νέο Blazer Longline από την ASOS (με τα αντίστοιχα σορτς); Είναι αυτή η έκδοση του 2014 του Ally McBeal-Eara-Long-Long-Jacket; (L-all)
Αυτή η δημοσίευση περιέχει συνδέσμους θυγατρικών καθώς και Corporette® μπορεί να κάνει προμήθειες για αγορές που γίνονται με συνδέσμους σε αυτήν την ανάρτηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε εδώ. Πείτε σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας!

Είμαστε συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Associates της Amazon Services LLC, ένα πρόγραμμα μάρκετινγκ θυγατρικών που αναπτύχθηκε για να προσφέρουμε ένα υπονοεί για να κάνουμε χρεώσεις συνδέοντας με το Amazon.com καθώς και τους συνδεδεμένους ιστότοπους.
Πωλήσεις σημείων εργασίας για 9.23.22 (τα αγαπημένα μας με έντονους χαρακτήρες!):
Ann Taylor – 30% έκπτωση στην αγορά σας (ισχύουν οι εξαιρέσεις).
Amour Vert – Τέλος της πώλησης σεζόν, έως και 50% έκπτωση (ιδανική για μπλούζες μετάξι καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον ρούχα).
BANANA Republic-Εξατομικευμένη εκδήλωση Good Friends & Household, 40% από την αγορά πλήρους τιμής σας!
BANANA Republic Factory-Εξατομικευμένη εκδήλωση Good Friends & Household, 50% off αγορά!
J.Crew – επιπλέον 30% έκπτωση στυλ πώλησης
J.Crew Factory – όσο το 50% έκλεψαν τα πάντα. Όλα τα denim $ 49.95; Πρόσθετες κορυφές, μπλουζάκια και παπούτσια 15%
LOFT – 50% έκπτωση ό, τι και εντελώς δωρεάν αποστολή!
Μ.Μ. Lafleur – Εξοικονομήστε έως και 80%
Neiman Marcus – Τελευταία πώληση τηλεφώνου, όσο 75% έκπτωση!
Nordstrom – Η πώληση καλοκαιριού είναι ενεργοποιημένη! Εξοικονομήστε όσο το 60% με 9/12
Saks Fifth Avenue – Πώληση σχεδιαστών, έως και 70% έκπτωση!
Τρέχας της Βικτώριας-Εξοικονομήστε 40-70% σε στυλ πώλησης 1000s

Άλλες πωλήσεις σημείων:

Buffy – έως και 35% από τα κρεβάτια τους
Αλεξίπτωτο-Αποθηκεύστε έως και 40% αντικείμενα τελευταίας ευκαιρίας

Μερικά από τα νεότερα μηνύματά μας εδώ στο Corporette…
12 απλές ενημερώσεις για το γραφείο

Εύκολες μέθοδοι που πρέπει να έχετε κατά νου για να λάβετε τα φάρμακά σας

Τι να αγοράσετε για εργασία στο Ann Taylor

Ποιες είναι οι προτιμώμενες τηλεοπτικές εκπομπές σας για την έμπνευση των ενδυμάτων εργασίας;

Υπέροχες συντομεύσεις μήλου για να σας βοηθήσουν στη δουλειά

Leave a Reply

Your email address will not be published.